Logo
  • +373 68 346 234
  • Chisinau, str. Transnistriei 5/9
  • Luni - Vineri: 09:00 - 18:00 | Sâmbătă: 09:00 - 13:00 | Duminica: Zi liberă
Вверх страницы
  1. Acasă
  2. Despre noi

Despre noi

GLASS CONSTRUCT oferă servicii complete și soluții personalizate pentru clienți de talie mică, medie și mare, inclusiv produse atipice pentru solicitări speciale. În domeniul prelucrarii sticlei pentru interioare și exterioare, serviciile complete vizează:

Consiliere

Sunt anumite proiecte pentru care discuția preliminară este foarte importantă. Pentru a pune ideia în practică, ne ajută să stabilim necesarul de lucru al unui proiect și viziunea clientului.

Măsurare

Etapa de măsurare este esențială. Proiectul este cotat la dimensiuni exacte pentru a fi realizat în parametrii potriviți. Măsurarea este realizată de un inginer din cadrul companiei GLASS CONSTRUCT în spațiul destinat.

Proiectare

În materie de design, spațiu și parametri de montaj, proiectarea unei lucrări ne permite să oferim o previzualizare a aplicației de sticlă și să realizăm în fabrică materialele necesare.

Realizare

În compania GLASS CONSTRUCT lucrează ingineri cu experiență în proiectarea construcțiilor din sticle.

Transport

Asigurăm transportul aplicațiilor de sticlă. Este recomandat să preluăm aceasta responsabilitate pentru a transporta sticla la locul montajului în condiții favorabile, cu atenția necesara.

Montaj

Echipele de ingineri GLASS CONSTRUCT au experiență în toate tipurile de montaje ale aplicațiilor de sticlă. Odată livrate, aplicațiile se montează în spațiile destinate cu atenție la detaliile de finisaj.